Om arrangørerne

Om arrangørerne

Johns passion for Indien begyndte helt tilbage i 2008, hvor han rejste til Indien, som længe havde trukket i ham.

Han faldt pladask for dette uregerlige, venlige, smilende, larmende, rummelige og spirituelle land. Især området Dharamsala i Nordindien, der har åbnet grænserne for det Tibetanske eksilsamfund og Dalai Lama, gjorde stort indtryk på John. På den første rejse mødte John, Sharon Thrupp, der er rejsearrangør og ejer af Ekno Eksperience. Dette møde har udviklet sig til venskab og samarbejde omkring Rejsen i dit liv.


John er en mand, der går i dybden med ting, der interesserer ham, så han har fordybet sig i området, det Tibetanske eksilsamfund og Buddhismen. John har været tilbage flere gange, både i Dharamsala og andre steder i Indien.


Helt frem til 2013 havde Elin en overbevisning om, at hun aldrig i livet skulle til Indien! Men da John gik i gang med at planlægge sin 4. tur, så tænkte hun, at der måtte jo være noget om det og sagde “okay, så vil jeg gerne med, for at opleve, hvad det er du synes er så fantastisk”.


Det har hun aldrig fortrudt et øjeblik. Ligesom John, kom hun til at elske dette land og i 2016 tog de afsted med det første hold, der var ude på Rejsen i dit liv.


Indien, Dharamsala, smukke Himalaya og retreatcenteret Jagori Gramen, giver dig et unikt udgangspunkt for vekselvirkingen mellem at fordybe dig i nærvær og opmærksomhed og oplevelsen af natur og den Indiske og Tibetanske kultur.


John og Elin er dine passionerede rejseguides, på både det ydre og indre plan.

Elin Jensen


Coach, proceskonsulent og pædagog. Akademiuddannet i ledelse.


Har gennem sine forskellige positioner, som medarbejder, leder og selvstændig, arbejdet med kommunikation mellem mennesker, og arbejdet med egen og andres personlige udvikling.

Elins passion er, at hjælpe kvinder til at finde mere glæde og ro i deres liv. 


Facet5 Practitioner og repræsenterer Facet5 Global på messer og konferencer om valide og forskningsunderstøttede HR redskaber til personlig og organisatorisk udvikling.


Indehaver af www.elinjensen.dk

John Langford


Mindfulness instruktør, psykoterapeut, coach og meget mere.


Kognitiv psykoterapeut og certificeret mindfulness instruktruktør (MBCT), journalistisk uddannelse, certificeret NLP Coach, Master of Public Policy fra RUC, diplom i organisationspsykologi, merkonom, facilitator af Forum Teater, coach og pædagog.


Træner mennesker i personlig formidling, selvudvikling og livsbalance. Er rådgiver indenfor ledelse, kommunikation, forhandling, lobbyisme og organisationsudvikling og samtalekapital. John har et stort netværk i og omkring Dharamsala i Indien og er inspireret af tibetansk buddhisme.


Indehaver af www.johnlangford.dk og ass. partner hos Facet5 Global - en avanceret, valid og forskningsmæssigt understøttet personprofil.